СЕРВИЗ / УСЛУГИ :

Description

Силата на сервиза на „Контракс – Смолян“ ЕООД е бързата и комплексна намеса, както на място при клиента, така и в сервизната база. Тук работят висококвалифицирани сервизни специалисти, обучени и сертифицирани от нашите партньори и производители.

Отдела ни обслужва принтери, копирни и факс машини, многофункционални устройства, скенери, сървъри, телефонни централи,  преносими и настолни компютърни системи на водещи производители в световен мащаб.

Гаранционно обслужване:

Сервизът предлага гаранционно обслужване на цялата гама хардуер, която „Контракс – Смолян“ ЕООД предлага – персонални и преносими компютри, работни станции от висок клас, сървърно оборудване, непрекъсваеми токозахранващи устройства, мастиленоструйни и лазерни принтери, мултифункционални устройства, скенери, плотери, копирни машини и телефонни централи. Също така сме и оторизиран сервиз на DELL за преносими компютри.

Извънгаранционно обслужване:

Извънгаранционното обслужване обхваща компютърно, телекомуникационно и периферно оборудване, в това число доставка на резервни части и обслужване на място с кратки срокове за отстраняване на проблеми. При този начин на обслужване, клиентът заплаща вложените компоненти, резервни части, труд на сервизния специалист и транспортна такса, ако ремонта се извършва при клиента. Заплащането е по стандартната ценова листа на сервиза на „Контракс – Смолян“ ЕООД

Абонаментно сервизно обслужване:

Абонаментното обслужване е предназначено за клиенти със завишени изисквания към времето за реакция за отстраняване на проблеми.

Обслужване “ Price per Copy”:

Обслужването „Price Per Copy”  е предназначено за поддържането на принтери, копирни машини и мултифункционални устройства по метода „Цена за копие”. При този начин на работа, поддържаме печатащите устройства в пълна изправност и доставяме консумативите и резервните части. Ангажимент на клиента е само зареждането на устройствата с хартия срещу заплащане на цената за отпечатано копие. По тези договори вече имаме опит повече от 5 години.

Доставка, инсталация и пускане в експлоатация:

„Контракс – Смолян“ ЕООД разполага с възможности за доставката и инсталацията на устройства  от висок клас на територията на цялата област Смолян. Сервизния отдел на фирмата позволява извършването на доставката и пускането в експлоатация в изключително кратки срокове за нуждите на всичките си клиенти.

* Ценоразпис – СЕРВИЗ
* Ценоразпис  – КОПИРНИ УСЛУГИ
* Ценоразпис – ЗАРЕЖДАНЕ И РЕЦИКЛИРАНЕ НА ТОНЕР КАСЕТИ

theme shared on wplocker.com