За нас

Фирма „Контракс – Смолян“ ЕООД е създадена през 2004 година със седалище в гр. Смолян. „Контракс-Смолян“ ЕООД е франчайз партньор на „Контракс“ АД, която е една от водещите фирми за системна интеграция в България. Като такъв, „Контракс- Смолян“ ЕООД е участвала в реализирането на много проекти от национално значение.

Основната дейност на фирмата е насочена към комплексни решения в сферата на информационните технологии, асемблиране на компютърни системи, изграждане на локални мрежи, продажба на лицензиран софтуер и сервиз на компютърна и копирна техника.

Развиваме се в областта на системната интеграция, дистрибуция, инженеринг и аутсорсинг. С богатото портфолио от продукти, услуги и с екип от висококвалифицирани специалисти, с чиято помощ предлага интегрирането на сложни по състав и структура информационни системи. Сред клиентите на фирмата са имената на практически почти всички големи държавни и частни организации в Област Смолян. Благодарение на активната си дейност, фирмата е придобила множество сертификати и признанието на клиентите си.

В „Контракс – Смолян” ЕООД разгръщаме потенциала си на база създаване и поддържане на дълготрайни контакти с клиенти, непрекъснато обновяване на продуктовата гама от високотехнологични продукти, конкурентни цени, комплексно обслужване, отлична вътрешна организация, квалифициран и отлично мотивиран екип поддържащ отлични контакти с нашите клиенти и партньори, на което се дължи успеха на фирмата.

Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти – дипломирани инженери, техници, икономисти, с богат опит в областта на компютърните технологии, осигуряващи компютърно оборудване с гарантирани параметри, бързи и качествени инженерингови услуги, висококачествени консумативи.

Мисията на фирма „Контракс – Смолян“ ЕООД е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти и услуги, изцяло съобразени с техните потребности.

Едни от най – важните елементи от фирмената политика в историята на „Контракс – Смолян“ ЕООД са коректното обслужване на клиентите, бързата доставка на поръчаните продукти и изгодните ценови условия.

Освен модерния ни магазин, за по-добро обслужване на нашите клиенти фирмата е изградила собствен сервиз и предлага гаранционно, извънгаранционно и абонаментно обслужване.

theme shared on wplocker.com